Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier >
Nassim Haramein - lezing in Nederland

Door: xynyx | Datum: 05-08-2009 | Laatst gewijzigd: 10-08-2009 | Bewustzijn

Met de baanbrekende theorie van Haramein wordt een oude wetenschap, namelijk die van de Heilige Geometrie, in ere hersteld en aangevuld met nieuwe inzichten. Haramein heeft (her)ontdekt dat Heilige Geometrie een sleutelrol vervult in een nieuwe, in opkomst zijnde postkwantumfysica. Hij laat zien hoe elementaire geometrische vormen- zoals de vijf Platonische lichamen – als het ware de kosmische bouwstenen zijn van de wereld.

foto voor nieuwsartikel Nassim Haramein - lezing in Nederland / @ foto bron: PhOtOnQuAnTiQuE

Baanbrekend wetenschapper Nassim Haramein komt naar Nederland. De animo is zo overweldigend dat het de organisatie De Lezing is gelukt om Nassim Haramein een derde lezing te laten houden en wel op woensdagavond 5 augustus in het MECC in Maastricht. Verder is het nog mogelijk om je aan te melden voor de lezing van zaterdag 22 augustus in het pittoreske kerkje Op Hodenpijl in Schipluiden. Vrijdagavond 21 augustus in Heemstede is uitverkocht.

Al op 9-jarige leeftijd ontwikkelde de Hawaiiaan de basis voor een hyperdimensionale theorie van alles; de Unified Field Theory. Haramein ontdekte dat specifieke geometrische vormen aan de basis liggen van ieder creatieproces. Tijdens zijn lezing legt Nassim het principe uit dat ten grondslag ligt aan alle verschijningsvormen in het universum. De nieuwe inzichten van Nassim geven de hedendaagse wetenschappers de mogelijkheid om verder inzicht te ontwikkelen, waar de huidige wetenschap vastloopt. Een open mind is tijdens deze fascinerende lezing van Nassim wel een vereiste!

Waarom roteert de Aarde rondom haar as? Of waarom draaien elektronen rondom de kern van een atoom? Vragen die onze ‘wetenschap van de materie’ (natuurkunde) niet kan verklaren. Met zijn Unified Field Theory kan Haramein, van oorsprong een Zwitserse wetenschapper, dergelijke ‘mysteries’ wel verklaren.


Haramein versus Einstein

Zijn theorie heeft inderdaad veel weg van die van Albert Einstein (De Verenigd Veldtheorie). Echter Haramein gaat verder waar Einstein is gestopt. Zo sprak Einstein bijvoorbeeld over de gekromde ruimte als gevolg van massa; Nassim laat tijdens zijn lezing zien dat ruimte niet alleen kromt maar bovendien spint. Dit verklaart tevens bovengenoemde fenomenen, waar de gewone natuurkundige wetenschapper nog geen antwoord op gevonden heeft en die zwarte materie wordt genoemd. Bovendien heeft Nassim aan slechts twee krachten genoeg (in tegenstelling tot de huidige vier) om de ‘natuur’ te verklaren: een uitbreidende- en een samentrekkende kracht. Zijn theorie legt daarmee de basis voor een veel krachtigere en betekenisvollere wetenschap.


Herstel van een oude wetenschap

Met de baanbrekende theorie van Haramein wordt een oude wetenschap, namelijk die van de Heilige Geometrie, in ere hersteld en aangevuld met nieuwe inzichten. Haramein heeft (her)ontdekt dat Heilige Geometrie een sleutelrol vervult in een nieuwe, in opkomst zijnde postkwantumfysica. Hij laat zien hoe elementaire geometrische vormen- zoals de vijf Platonische lichamen – als het ware de kosmische bouwstenen zijn van de wereld. Haramein toont de werkelijke principes van de natuur. In zijn lezingen vertelt hij ook hoe hij tot zijn theorie is gekomen. Hij heeft namelijk uitgebreid studie gemaakt van oude beschavingen (o.a. het oude Egypte) inclusief oude geschriften (waaronder de Bijbel) en het fenomeen ‘bewustzijn’, evenals van Biologie, Scheikunde en Kosmologie.

Haramein heeft (her)ontdekt dat Heilige Geometrie een sleutelrol vervult in een nieuwe, in opkomst zijnde postkwantumfysica. Hij laat zien hoe elementaire geometrische vormen- zoals de vijf Platonische lichamen – als het ware de kosmische bouwstenen zijn van de wereld.


The Resonance Project

Vooral sinds zijn beroemde 8 uur durende lezing, die hij eerder in 2003 gaf in the Rogue Valley Metaphysical Library in de VS en die via Google Video al door velen is gezien, reist de briljante onderzoeker de wereld over met zijn wonderschone benadering van de Unified Field Theory. In het dagelijks leven woont Haramein op Hawaii en is hij Directeur Onderzoek bij The Resonance Project. Een stichting die is toegewijd aan het onderzoeken van ‘verenigd veld’-principes en de implicaties hiervan op de wereld van vandaag. De theorie van Haramein brengt wetenschap en spiritualiteit nader tot elkaar en zet feitelijk het huidig paradigma (dat uitgaat van afgescheidenheid) volledig op zijn kop.

De Lezing & Co

Binnenkort een uitgebreid artikel over Nassim Haramein op WantToKnow.nl, die door Desiré Blok van De Lezing naar Nederland is gehaald. De lezing wordt geinitieerd vanuit een nieuwe organisatie, die in Heemstede lezingen organiseert voor de ‘wegberijders’ van de toekomst.

Desiré: “Na het zien van zijn 8-urige presentatie op youtube was ik zo onder de indruk van deze man, heel spontaan heb ik hem een brief geschreven of hij naar Nederland wilde komen en zie hier: hij komt! Ik ben helemaal verrast. Ik geloof dat we aan de vooravond staan van een heel nieuw paradigma en Haramein zet het huidige paradigma binnen de wetenschap volledig op zijn kop! Wat mij betreft gaan we nog veel van deze man horen.”

Inmiddels ondersteunen verschillende mensen het initiatief van Desiré. WantToKnow.nl  en ook spiritueel psycholoog Johan Oldenkamp van Pateo.nl hebben een deel van de financiering op zich genomen. Beiden dragen samen ook zorg voor de publiciteit. WantToKnow zal Nassim Haramein in Nederland ook een exclusief interview afnemen.

Bron: ekudos.nl

Laatste artikelen

Child Sacrifice and Trafficking in Holland, and Abroad: An Eyewitness Comes Forward and Names her Torturers
  Child Sacrifice and Trafficking in Holland, and Abroad: An Eyewitness Comes Forward and Names her Torturers Posted on May... meer >

Psychiatriebijbel dient vooral farmaceutische industrie
Psychiatriebijbel dient vooral farmaceutische industrie De psychiatriebijbel en de ziektereligie die ermee wordt verspreid di... meer >

Wetenschap beperkt door (onjuiste) vooronderstellingen? (video)
'Beoefening van wetenschap wordt beperkt door aannames' (video) donderdag, 21 maart 2013      Veel onderzoekers ne... meer >